Клик до знања

Тридесетак инoвативних и вредних наставника из целе Србије направилo је први српски Интернет-каталoг намењен пре свега наставницима али и свима којима је образовање важно.

У знак сећања на Горана Стојковића, наставника из Ниша, који је несебично делио своје знање и помaгао српским наставницима, а који није више са нама, група наставника је направила једно добро веб-место на коме наставник, будући наставник или сарадник у настави може пронаћи одговоре на своје упитаности, снагу за своје несигурности, путоказе за своје кораке, награде за своје путеве. Уместо Горана, њему у част, десетине нових горана, којима је Горан помагао и посадио прве младице савременог образoвања, учиниће све да то поделе с вама и наставе сa вама. Ово веб-место обједињује све његове напоре и посвећено је вама колико и Горану.

У суботу, 4. фебруара 2012. у Дому Интернет домена, у РНИДС-у, Жоржа Клемансоа 18а/I у Београду, састаће се уреднички тим овог вебсајта, пријатељи и сарадници, сетити се Горана и представити јавности ово јединствено веб-место осмишљено са циљем да осавремени образовно-васпитни процес у нашим школама и буде место окупљања свих љубитеља информационих технолпгија.

Позивамо вас да присуствујете и учествујете у промоцији несебичног дељења знања, сарадње и пријатељстава која из тога настају и упознате наставнике који су спремни да вам помогну да искористите интернет на најбољи могући начин.

Почетак промоције је у 10:45 .

Каталог чине вебсајтови

http://klikdoznanja.edu.rs/  и http://vebciklopedija.weebly.com/

Тим Клик до знања

Ово је званична позивница на промоцију. Могу само дописати да сам имао среће да упознам Горана и учим од њега.

P.S.

Због невремена промоција сајта обављена онлајн (on line). Снимак промоције погледајте овде: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LFsJI8y5yRY 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s